7. november 2006 kell 12:33

Dajan Ahmeti ärasaatmine toimub neljapäeval Mustpeade majas

Varalahkunud Rakvere teatri näitleja Dajan Ahmeti ärasaatmine leiab aset neljapäeva hommikul Tallinnas Mustpeade majas. Kogunemine algab kell 10, sellele järgneb matusetseremoonia. Mulda sängitatakse ta ainult lähedaste ringis, kirjutas Virumaa Teataja.

Näitleja Dajan Ahmet jõudis oodatud külalisena teha Rakvere teatris kolm rolli ja lavastuse. Vastse koduteatri lävelt lahkus ta enne hingelähedase loo esietendust.

Rakvere teatri direktor Joonas Tartu ütles, et kolleegi traagiline hukkumine oli teatriinimestele suureks šokiks. "Püüame omalt poolt näitleja perele võimalikult palju toeks olla," ütles Tartu. Nii aitab teater korraldada ka teatrimehe ärasaatmist.

Dajan Ahmet oli Rakvere teatris külalisena tegev juba aastast 2002, kui lavale jõudis “Arabella ja Taaniel”.

Hetkel kuum