Tallinki juhtide pidu laeval politsei ei uuri

20. detsember 2006, 07:48

Meremeeste ametiühing väidab, et tegi
kindlasti Rootsi politseile suulise avalduse.

Rootsi politsei eitab Rootsi meremeeste ametiühingu SEKO väiteid, nagu oleks Tallinki juhtide väidetav mürgeldamine Silja Line’i laeval antud politsei uurida, kirjutas Eesti Päevaleht.

SEKO väidab, et tegi 11. detsembril Stockholmi politseile avalduse, kus palus uurida Tallinki juhatuse liikmete Andres Hundi, Enn Pandi ja Keijo Mehtoneni väidetavat märatsemist ja töötajate solvamist Silja Symphony pardal oktoobri lõpus. SEKO andmetel lõi Hunt Silja baarmenile rusikaga näkku ning seltskond süütas hommikusöögilauas röstri.

Stockholmi politsei pressiesindaja Kjell Lindgreni sõnul ei näita aga politsei andmebaas, et selline avaldus tehtud oleks. “Vähemalt ametlikku avaldust pole. Ju nad otsustasid selle isekeskis ära lahendada,” ütles Lindgren. Ta lisas, et kuna intsident toimus laeva pardal Soome vetes, peaks avalduse esitama hoopis Soome politseile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. December 2006, 07:47
Otsi:

Ava täpsem otsing