20. september 2007 kell 19:05

Savisaar: seekord ei küsinud Kruuda Kalevi müügi suhtes minult nõu

Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare sõnul ei olnud partei suurtoetaja Oliver Kruuda täna avalikustatud Kalevi kommitootmise müük poliitiliselt õige käik, samuti ei küsinud ta seekord Savisaare käest nõu.

Savisaare sõnul ei ole ta Kruudaga ammu Kalevi-teemal rääkinud. «Seekord ta ei küsinud minult Kalevi müügi suhtes nõu. Olen ajalehtedest lugenud, et pärast pronksiööd kukkusid kokku mitmed tema Venemaal kavandatud ärid Kalevi toodetega. Võib-olla oli see üks mõjureid?» märkis Savisaar.

«Kalevi kui Eesti ühe silmapaistvaima brändi müük minu arvates ei ole poliitiliselt õige ka praegu. Äriliselt ei tea aga kommenteerida, ilmselt sõltub pakutavast hinnast,» ütles Savisaar Postimehele.

Kruuda tegevust meediaärimehena kommenteeris Savisaar: «Eeskätt jääb ta ikkagi kinnisvaraärimeheks, see annab põhilise kasumi. Meediaäris on Kruuda alles alustaja. Kuigi ma ei välista, et ka sellel alal võib tal olla arvestatav tulevikuperspektiiv.»

Hetkel kuum