Pastakad on ikka popid

Merike Lees 23. november 2007, 00:00

Ehkki uue trendina on levimas originaalsed meeleolukingitused, ei ole kuhugi kadunud ka vanad ja traditsioonilised firma logoga kingid: pastapliiatsid, kotihoidjad, korgitsad, võtmehoidjad, tassid, termosed, kruusid, jääkaabitsad.

Tõsi, neid esitles Helsingi kingimessil vaid paar eksponenti, kuid esemete soodne hind ja võimalus lihtsalt ja mugavalt oma firma sümboolika asjadele peale panna muutis need väga populaarseks.

Oluliselt eksklusiivsemad on kunstnikutööna valminud kingid, mis on kordumatud ja kannavad autori isikupära. See on võimalus massist erineda ja näidata kingi saajale, kuivõrd teda hinnatakse ja tähtsustatakse. Mis kõige tähtsam - erinevalt pastakatest ja võtmehoidjatest ei ole neil odava masstoodangu mekki man. Arusaadavalt ei olnud selliste stendide juures ka krabamist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:39
    Otsi:

    Ava täpsem otsing