Kakssada Hansapanga töötajat tegid HIV-testi

10. jaanuar 2008, 09:29

Hansapank korraldas oma töötajatele
aidsivastase kampaania, shy;mille käigus tegi vabatahtliku HIV-testi üle
kahesaja inimese.

Novembri lõpus Hansapanga Tallinna peamajas toimunud testimine osutus nii populaarseks, et kõik soovijad ei pääsenud oma tervist kontrollima. Seepärast korraldas pank detsembris veel ühe testimispäeva, kirjutas Eesti Ekspress.

Alates kevadest korraldas pank töötajate seas shy;HIViennetuse koolitusi, kus osales üle seitsmesaja inimese.

Hansapanga pressiesindaja Kristi Künnapase teatel räägiti inimestele, kuidas HI-viirus levib ja kuidas ei levi, miks HIV Eestis nii kiiresti levib, kuidas vältida nakatumist ja kuidas oma lastele teemat selgitada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. January 2008, 09:57
Otsi:

Ava täpsem otsing