Tallink sõdib tarbijakaitseametiga kohtus

14. jaanuar 2008, 12:15

Täna hakkas Tallinna halduskohus
lahkama laeva baarides suitsetada lubava Tallinki kaebust tarbijakaitse
ettekirjutuse peale.

Tarbijakaitseamet tegi Tallinkile ettekirjutuse augustis, kui kontrollis reisilaeva Galaxy ning avastas, et laevafirma ei täida tubakaseaduse nõudeid. Samas avaldas Tallink, et ei kavatse tarbijakaitse ettekirjutust täita ning laevabaarides suitsetamist keelata. Ettekirjutuse lubas Tallink juba toona kohtusse kaevata.

Tarbijakaitseameti pressiesindaja ütles aripaev.ee-le, et tarbijakaitse ja Tallink tõlgendavad tubakaseadust erinevalt. Tallink kohtuskäigust täiendavat infot ei avaldanud, lisades vaid, et tänane istung puudutab ettekirjutust, mitte tarbijakaitse trahvi.

Toitlustusasutustes suitsetamise keelanud tubakaseadus hakkas kehtima möödunud aasta 5. juunil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. July 2008, 15:05
Otsi:

Ava täpsem otsing