ÄP fototoimetus • 21. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lähiajal seminar, mess ja konverents

3.-4. aprill 2008Laulasmaa spaakorraldaja: Tallinna Tehnikakõrgkool, Lauri Lattlisainfo: estonian-warehouse.comLogistikaseminari teemaks on roheline logistika - "Go Green". Seminari eesmärgiks on selgitada rohelise mõtteviisi vajalikkust ja tutvustada erinevaid keskkonnasäästlikke lahendusi, mida saab kasutada ettevõtte igapäevases töös. Samuti näidatakse rohelise tee kasumlikkust ja sellesse investeerimise võimalusi. Tutvustame juba toimivaid loodussõbralike logistikasüsteeme ning vaatame tulevikku. Vaatame, missugune on olukord logistikamaastikul Eestis?

20. veebruar 2008Hotell Euroopa, Paadi 5, Tallinn, Lääne-Euroopa saalsihtrühm: logistikajuhid, varude ning ladude juhid ja spetsialistidhind: 4200-5700 kr sõltuvalt osalejate arvust ja registreerumisajastkorraldaja: Sensei OÜLisainfo: www.sensei.eeLadustamise ning ettevõtte majandustulemuste vahelised seosed, kuidas kasvatada efektiivsust ladudes, valmistada ette ja teostada sujuv lao kolimine, mismoodi lihtsustada inventuure, kuidas muuta ladu paberivabaks, panna riiulid mõtlema ja millised võimalused loob hääljuhtimisega laosüsteem.

8.-9. mai 2008Saku Suurhalllisainfo: estonian-warehouse.com

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt