Lähiajal seminar, mess ja konverents

ÄP 22. jaanuar 2008, 00:00

 • 3.-4. aprill 2008
 • Laulasmaa spaa
 • korraldaja: Tallinna Tehnikakõrgkool, Lauri Latt
 • lisainfo: estonian-warehouse.com
 • Logistikaseminari teemaks on roheline logistika - "Go Green". Seminari eesmärgiks on selgitada rohelise mõtteviisi vajalikkust ja tutvustada erinevaid keskkonnasäästlikke lahendusi, mida saab kasutada ettevõtte igapäevases töös. Samuti näidatakse rohelise tee kasumlikkust ja sellesse investeerimise võimalusi. Tutvustame juba toimivaid loodussõbralike logistikasüsteeme ning vaatame tulevikku. Vaatame, missugune on olukord logistikamaastikul Eestis?
 • 20. veebruar 2008
 • Hotell Euroopa, Paadi 5, Tallinn, Lääne-Euroopa saal
 • sihtrühm: logistikajuhid, varude ning ladude juhid ja spetsialistid
 • hind: 4200-5700 kr sõltuvalt osalejate arvust ja registreerumisajast
 • korraldaja: Sensei OÜ
 • Lisainfo: www.sensei.ee
 • Ladustamise ning ettevõtte majandustulemuste vahelised seosed, kuidas kasvatada efektiivsust ladudes, valmistada ette ja teostada sujuv lao kolimine, mismoodi lihtsustada inventuure, kuidas muuta ladu paberivabaks, panna riiulid mõtlema ja millised võimalused loob hääljuhtimisega laosüsteem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:17

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing