Saaremaa Sadam võib minna Tallinna Sadama valdusest Saarte Liinidele

23. jaanuar 2008, 13:37

ASi Tallinna Sadam rahaga ehitatud Saaremaa
Sadam Küdema lahe ääres võib tulevikus muutuda riigi doteeritavaks
regionaalsadamaks AS-i Saarte Liinid alluvuses.

“Küsimus on selles, et kui kõik piirkonna riigisadamad kuuluvad Saarte Liinidele, siis kas on mõistlik Saaremaa Sadamat majandada Tallinna suunalt,” ütles Oma Saarele ASi Saarte Liinid nõukogu esimees Ain Tatter.

“Kui selline sadam antakse Saarte Liinidele üle, siis see ikkagi eeldab, et ületulekuga kaasneb ka mingi riigipoolne finantseerimine, et seda sadamat üleval pidada,” ütles Saarte Liinide nõukogu esimees ning põhjendas, et Saaremaa Sadam on praegu majanduslikult miinuses ja riigipoolse abita pole Saare liinidel ülevõtmisest kasu.

Tallinna Sadam kinnitas, et Tallinna Sadamal ei ole Saaremaa Sadama võimaliku üleandmise kohta ühtegi kirja ei majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilt ega Saarte Liinidelt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. January 2008, 13:37
Otsi:

Ava täpsem otsing