Christel Karits • 7. veebruar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Marju säravaimad laulud

Pooleteisttunnine kava on hea läbilõige laulja aastatepikkusest loomingust. Kõlavad originaallood "Ma olen ju naine", "Karikakar", "Kui sul on raske", "Päikesemaa", "Suvekuninganna", "Ikka jälle", "Naerdes ja naeratades", "Jää kauaks mu juurde", "Ma tulen, sa lähed", "Tunnete keel", "Sind oodates", "Kellel peatub mu pilk" ja veel paljud teised.

Marju Länik on eelkõige tuntud kui suurte lavade täht. Sedapuhku tuleb ta oma publikule tunduvalt lähemale ning esineb kammerkoosseisus. Teda saadavad vaid Toomas Vanem naturaalkitarril ning Andrus Rannaääre klahvpillidel.

"See on olnud mu ammune unistus, esineda väiksema koosseisuga. Seade on läbipaistev, õrn ja kaunis. Kõik kõlab puhtalt ja iga nüanss on selgelt kuulda," avab laulja, et on rõõm kohtuda oma kuulajaga ning jõuda talle hästi lähedale.

Kontsert on Läniku sõnul hästi vaheldusrikas ja armas. Kuulda saab nii hoogsaid kui ka mõtlikke palu, millele loonud sõnad eesti parimad poeedid. Publiku hulka ootab ta kindlasti inimesi, kellele need laulud pakuvad äratundmisrõõmu. Neid, kes on tema lugudega üles kasvanud.

Pärast kontserti esitleb laulja ka samanimelisi albumeid, alapealkirjadega "Best of Marju Länik 1" ja "Best of Marju Länik 2" ning jagab soovijatele autogramme.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt