Tallink: eeldused edukateks tulemusteks on olemas

Annika Matson 20. veebruar 2008, 18:05

Tallinki finantsdirektor Janek Stalmeister
kommenteeris täna analüütikute positiivseid ootusi aktsia osas, et Tallinkil on
eeldused edukateks majandustulemusteks tulevikus olemas.

"Tallink on teinud lähiajaloos märkimisväärselt investeeringuid ning ka käesoleval aastal on meil tulemas taas kaks uhiuut laeva ning usun, et analüütikute hinnangutes nimetatud positiivsed sündmused ka kajastuvad. Eeldused edukaks majandustulemusteks tulevikus on olemas. Tuleviku osas jätkame oma strateegia ja investeeringute elluviimist," kommenteeris Stalmeister.

Ta lisas, et ettevõte ise oma aktsia hinda ei prognoosi ja hinnasihte ei kommenteeri. "Võiks ehk märkida, et viimastel aegadel on osad aktsionärid nõustunud aktsiat müüma raamatupidamisväärtusel või isegi alla selle, mis ostjate poolt vaadatuna on pigem unikaalne situatsioon sellistelt tasemetelt investeerida," märkis finantsjuht.

LHV, Hansapanga ning Orion Securities´i analüütikud hindasid börsifirmade väljavaateid selleks aastaks. Kõige suurema võimaliku tõusjana näevad analüütikud Baltika aktsiat, mille hinnasihiks on 93,1 krooni, protsentuaalselt võiks nende ennustuste kohaselt tõus olla 98,3%.

Järgmisena soovitatakse panustada Tallinkisse, hinnasihiks sel aastal on pandud 23,5 krooni ning võimalik tõus võib sel aastal olla 70,6%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. February 2008, 18:04
Otsi:

Ava täpsem otsing