Kalev RECi juht: aktsionär ise teab, mida oma varaga teeb

20. märts 2008, 17:39

ASi Kalev Real Estate Company tegevjuhi Ott
Karolini sõnul 40% ettevõtte aktsiate blokeerimine tema tegevust ei mõjuta,
samuti teab tema sõnul iga aktsionär ise, mida oma varaga teeb.

„Minu tegevust see, kas need aktsiad on blokeeritud või mitte, ei sega. See on pigem küsimus Kalevi omanikele. See pole ettevõtte tegevjuhi küsimus,“ vastas Karolin küsimuse peale, mida ta arvab maksuameti otsusest blokeerida 40% Kalev RECi aktsiatest.

Kas see on maksuameti poolt liiga jõuline sekkumine? „Nad ei sekku kuidagi ettevõtte tegevusse, see on aktsionäri vara ja aktsionär ise teab, mida ta oma varaga teeb. Ma ei oska öelda, on see jõuline või mitte. Need on ju aktsionäri aktsiad ja aktsionäri teha. Siin pole tegevjuhil midagi öelda," märkis Karolin.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. April 2008, 13:29
Otsi:

Ava täpsem otsing