Maksuamet: blokeerime Kalev RECi aktsiad lähiajal

Annika Matson 20. märts 2008, 17:10

Maksu- ja tolliameti meediasuhete
peaspetsialist Priit Rum ütles aripaev.ee-le, et 40 protsenti Kalev RECi
aktsiatest blokeeritakse lähiajal.

"See tähendab nädalate jooksul," täpsustas Rum. Ta lisas, et blokeerimise eesmärk on ameti jaoks see, et pärast põhivaidluse ehk laovaruvaidluse lõppu oleks riiklike kohustuste täitmine tagatud, seetõttu blokeeritakse Kalevile kuuluvad Kalev RECi aktsiad," selgitas Rum. Ta lisas, et Kalev RECi aktsiate blokeerimine oli kahe osapoole omavaheline kokkulepe.

Tema sõnul saab laovaruvaidlus jätkuda pärast seda, kui on saadud ka eelotsus Euroopa Kohtult. Kui kauaks võivad Kalevi RECi aktsiad blokeerituks jääda, pole hetkel teada, aga arvestades, et otsust oodatakse ka Brüsselist, võib see olla aastate küsimus.

Tallinna halduskohtu täna tehtud määruse peale võib esitada määruskaebuse 10 päeva jooksul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2008, 17:10
Otsi:

Ava täpsem otsing