Keskerakond: Jaan Kundla on omakasupüüdliku riigikogulase sünonüüm

02. aprill 2008, 09:44

Keskerakondlased Paides taunisid
riigikogulase ja keskerakondlase Jaan Kundla väljaütlemisi.

Eile toimunud Keskerakonna Paide osakonna aastakoosolekul valiti senine esimees Aivo Toomistu taas osakonna tööd juhtima, teatas erakond. Eesti Keskerakonna Paide osakonda kuulub 107 liiget. Salajasel hääletusel andsid Toomistu poolt hääle kõik koosolekul osalejad.

Aivo Toomistu on Paide Linnavolikogu aseesimees ja Haabersti Linnaosa vanema asetäitja.

Aastakoosolekul osales külalisena Eesti Keskerakonna juhatuse ja riigikogu liige Arvo Sarapuu.

Aastakoosolekust osavõtjad võtsid vastu avaliku pöördumise Paidest ja Järvamaalt riigikogu liikmeks valitud Jaan Kundla poole.

Koosolekust osavõtjad leidsid, et ennekuulmatult inetu suupruukimise ja vastuvõetamatute arvete esitamisega on Kundlast saanud avalikku arvamust eirava ja omakasupüüdliku riigikogulase sünonüüm ning et Jaan Kundla ei sobi kandma riigikogu liikme auväärset nimetust.

„Riigikogu liige peab olema ühiskonnale eeskujuks,” on öelnud riigikogu Keskerakonna fraktsiooni aseesimees ja Keskerakonna aukohtu esimees Ain Seppik.

Avaliku pöördumise vastuvõtjad leidsid, et õiglustundest lähtuvalt on Jaan Kundla jätkamine riigikogus täiesti vastuvõetamatu ja soovivad, et ta ise järelejäänud väärikuse piires tagasi astuks. ”Meie oleme talle oma hääle andnud ja meil on kohustus ning õigus ka see hääl tagasi võtta!”, öeldakse keskerakondlastest paidelaste pöördumise lõpetuseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2008, 16:07
Otsi:

Ava täpsem otsing