Brüssel päästis Jaan Kundla

Mariliis Pinn 13. veebruar 2008, 16:32

Riigikogu liige Jaan Kundla oleks pidanud
eile Keskerakonna juhatuse ees oma sõnakasutuse pärast aru andma, kuid pääses
sellest, sest sõitis tööülesannete pärast Brüsselisse.

Keskerakonna juhatuse liige Arvo Sarapuu ütles, et juhatus tahtis Kundla käitumist eilsel kooslekul arutada. Kui ta aga koosolekule kutsuti, selgus, et mees on sõitnud Brüsselisse, kirjutas Järva Teataja. Kuna Kundla selja taga ei tahtnud juhatus tema küsimust arutada, lükati see teema järgmisele koosolekule, mis toimub kuu aja pärast.

Sarapuu on varem Järva Teatajale kinnitanud, et tema arvates peaks Kundla käitumist arutama erakonna aukohus. See võib Kundlale halvimal juhul lõppeda aga erakonnast väljaheitmisega. Kuidas Keskerakond Kundlat karistab, Sarapuu ennustada ei taha. «See ei lõpe hästi, otsus tuleb karm,» on ta kinnitanud.

Möödunud kuul nimetas Kundla intervjuus Järva Teatajale oma üürilisi värdjateks. Hiljem selgitas ta, et ei tahtnud sellega üürilisi sõimata, sest värdjas tähendab vallaslast ja tema korteris elasid vallaslapsed. «Tunnistan, et andsin emotsioonidele mõtlematult voli. Riigikogu liikmena lasub mul kõrgendatud vastutus oma sõnade ja tegude eest,» kirjutab ta. «Palun vabandust perekond Karellilt ning kõigilt Eesti emadelt ja lastelt.»

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2008, 15:27
Otsi:

Ava täpsem otsing