15. aprill 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kreenholm koondab mais 179& ning juunis 725 töötajat

Tööturuamet teatas, et maikuu jooksul koondatakse 179 töötajat ning juunis 725 töötajat ning 10. aprilli seisuga on tööturuametis registreeritud 338 Kreenholmist koondatut.

"Eesti riigil koos Euroopa Sotsiaalfondiga on võimalus pakkuda koondatutele ümber- ja täiendõpet, tööotsingukoolitust, tööpraktikat ja palgatoetust ja teisi vajalikke tööturuteenuseid. Võib öelda, et Kreenholmi koondamine on tõenäoliselt üks kõige rohkem tähelepanu ja ka rahalisi vahendeid saav koondamine viimastel aastatel toimunud suurkoondamiste hulgas," ütles tööturuameti peadirektor Tiina Ormisson.

10. aprilli seisuga on tööturuametis registreeritud 338 Kreenholmist koondatut. Neist 284 on liitunud, 2007 aastal alustanud, Euroopa Sotsiaalfondist rahastatava projektiga. Projekti raames on 201 inimest saanud psühholoogi konsultatsiooni, tööotsingukoolituse on läbinud 174 inimest. 104 inimest on erialakoolitusel (41 neist on lõpetanud ja 63 jätkavad õpinguid). Tööpraktikale on suunatud 36 koondatut ja palgatoetusega töötab 10. Tänasest avatakse õppegrupid veel 58 projektis osalejale.

Tööturuamet annab koondatutele informatsiooni vabadest töökohtadest, nõustab kohapeal koondatuid ja pakub vajadusel karjäärinõustamist, et toetata inimest tema edasiste valikut osas. Peale seda kui inimene on tööturuametisse arvele tulnud on tal võimalus saada ka erialakoolitust, mis võimaldab kiiresti tööturule naasta.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt