Klaas: kaubandussuhted Venemaaga on normaliseerumas

Hille Tressum 22. aprill 2008, 17:00

Riigikogu majanduskomisjoni esimees Urmas
Klaas ütles täna pärastlõunal oma Moskva visiidi käigus raadiojaamale Ehho
Moskvõ otse-eetris antud intervjuus, et Eesti majandussuhted Venemaaga on
normaliseerumas.

„Käeoleva aasta kevadeks on kaubandussuhted normaliseerumas. Venemaa on Eesti jaoks tähtsuselt neljas kaubanduspartner,” iseloomustas Urmas Klaas kahepoolseid kaubandussuhteid, vahendas Reformierakonna pressinõunik riigikogus.

Täna osales riigikogu majanduskomisjoni esimees Urmas Klaas rahvusvahelisel transiidi-, transpordi- ja logistikaalasel messil Trans Russia ning tutvus Eesti ettevõtete väljapanekutega. Suurematest transpordivaldkonna ettevõtetest on Venemaa ühel suuremal ja tähtsamal messil esindatud Tallinna Sadam, Eesti Raudtee, Sillamäe Sadam ja mitu teist transpordi- ja logistikaettevõtet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. April 2008, 16:57
Otsi:

Ava täpsem otsing