Viru hotelli juht: meie hinnasõtta ei lähe

Agnes Ojala 02. mai 2008, 15:16

Viru hotelli juht Anu Soosaar ei usu, et
Tallinnas hotellide hinnatase langeks. Viru ise hinnasõtta astuda ei
kavatse.

„Eks igaühel ole oma taktika, aga praeguses olukorras, kus turule on tulnud mitu suurt hotelli, näiteks 5tärnihotell Swissotel, arvan ma, et keskmine pigem tõuseb,“ kommenteeris Soosaar tänast Iltalehti uudist, mis ennustab selleks suveks siinsete hotellide hindade alandamist.

Soosaare sõnul on Viru hotellil suurel määral lepingutega paika pandud hinnad. „Püüame neid säilitada või pigem inflatsiooni arvestades pisut tõsta,“ rääkis ta. „Meie hinnasõtta ei kavatse astuda.“

Viru juht usub, et oma teenuste kvaliteedis kindlad olevad hotellid hindu ei langeta.

Siinsete hotellide täituvust hinnates ütles Soosaar, et näitajad on väga head. „Viimased 3-4 kuud on täituvus hästi kasvanud. Eks pisut külastajad hajuvad erinevatesse hotellidesse, sest üle 1000 toa on juurde tulnud, aga üldiselt on olukord hea ja seda on näha ka tänaval,“ lisas ta.

Ühe trendina hotellinduses tõi Soosaar välja seiga, et enam ei broneerita tube pikalt ette. „Samal päeval müüa 50 tuba ei ole probleem. Inimesed teevad otsuseid kiiresti, reisimine on väga lihtsaks muutunud. Kui Soome klientidele mõelda, siis iga tunni tagant saabub sadamasse uus laev. Nii et me ei muretse,“ ütles Soosaar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2008, 11:03
Otsi:

Ava täpsem otsing