Saku Õlletehas saab uue müügidirektori

Annika Matson 19. mai 2008, 16:44

Saku Õlletehase müügidirektoriks saab
alates 2. juunist Margus Kastein.

Enne Saku meeskonnaga liitumist töötas Kastein alates 2000. aastast Ingman Jäätised ASi juhatuse esimehena, teatas firma. Kastein on lõpetanud Tartu Ülikooli ärijuhtimise eriala ja kaitsnud samas magistrikraadi strateegilises juhtimises.

Kastein on tulemuslikkusele orienteeritud juht, kelle üheks põhimõtteks on luua toimiv süsteem, mis tagab müügitegevuse efektiivsuse. Tema arvates on oluline orienteeritus kõrgele kvaliteedile ja kliendirahulolule, samuti sellele, et kõik organisatsiooni müügimeeskonna liikmed tunneksid uhkust oma ettevõtte üle.

Senine Saku Õlletehase müügidirektor Vladimir Sapozhnin, kes ehitas Sakus mitme aasta vältel üles tugeva ja võimeka müügiorganisatsiooni, on otsustanud leida uusi väljakutseid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. May 2008, 16:42
Otsi:

Ava täpsem otsing