Nool: valitsusel võiks olla julgust öelda, et nad eksisid

24. mai 2008, 13:48

Erki Noole sõnul võiks valitsuse liikmetel
olla julgust öelda, et nad eksisid.

Valitsus on eelarve vastu shy;võtnud, Riigikogu shy;on selle kinnitanud ja puusse pannud. Kas keegi peaks võtma poliitilise vastutuse?

"Kuu aega tagasi ütles valitsus, et me ei pea tegema negatiivset lisaeelarvet, parem vaatame, mis sügis toob. Nüüd tuleb välja, et kui 3,1 miljardit võtame kokku, jääb ikka väheks," vastas Nool Võrumaa Teataja küsimusele, kas keegi valitsusest peaks võtma poliitilise vastutuse nurjunud eelarve osas,

"Jah, keegi peaks võtma vastutuse, aga ma pole kindel, et selle pärast peaks tagasi astuma. Valitsuse liikme shy;tel võiks olla julgust öelda, et nad eksisid. Eksimine on inimlik. Valitsetaksegi eksimuste kaudu. Täiuslikku valitsust pole üheski riigis. Peame tegema tuleviku jaoks analüüsi, kus me tegime vigu, mida eirasime. Me avastasime, et maailmapoliitika jubedalt mõjutab meid, aga pool aastat tagasi ütlesime, et meid ei mõjuta mitte ükski asi," täiendas Nool oma vastust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. May 2008, 13:45
Otsi:

Ava täpsem otsing