Eesti Telekomi kasum vähenes 6,4%

Mariliis Pinn 18. juuli 2008, 09:34

Eesti Telekomi teise kvartali puhaskasum
oli 101 miljonit krooni, mis on möödunud aasta sama perioodiga võrreldes 6,4%
väiksem.

2008. aasta teises kvartalis teenis Eesti Telekom 1 567 miljonit krooni müügitulu, mis on mullusega võrreldes ühe protsendi võrra väiksem tulemus, teatas firma börsile.

Tulude kahanemise taga oli ettevõtte teatel sidumishindade langusest tingitud sidumistulude vähenemine. Mullu 5. novembril fikseeriti riikliku regulaatori poolt mobiiltelefonivõrkudes sidumistasuks 1,66 krooni endise 2,50 krooni asemel.

Ettevõtte juhatuse kommentaari kohaselt olid tulemused ootuspärased. Positiivne on, et antud majanduslikus situatsioonis ärikasum enne põhivara kulumit jätkuvalt kasvas. Käivet mõjutas mobiiloperaatorite vahelise sidumistasude langus võrreldes sama perioodiga eelmisel aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. July 2008, 13:45
Otsi:

Ava täpsem otsing