Ameerika sportlased ja fännid ei karda Hiinas olla

12. august 2008, 19:00

Peale 9. augustil toimunud ameerika turisti
hukkumisega lõppenud rünnakut on paljud ameeriklased Hiinasse tuleku suhtes
kartlikud kuid see ei takista neil tulemist.

Paljud ameerika fännid ja sportlased olid šokeeritud kuuldes turisti vastu suunatud rünnakust, kuid leiavad, et siiski peab olümpiakogemust nautima. Üks sportlane leidis, et samasuguseid asju juhtub ka kodus ning seetõttu küll midagi kartma ei peaks, kirjutas Bloomberg

Turistide hinnangul on väga palju märgata turvateenistust ning kohalike võimude sõnul on nad suurendanud turvakontrollide ning turvateenistuse üldist mahtu.

Palju kära tekitanud rünnak toimus olümpia esimesel võistluspäeval Pekingi kesklinnas Trummitorni juures kui 47 aastane vaimselt tasakaalutu mees ründas ameerika turiste tappes neist ühe ning vigastades raskelt teist. Mees ise sooritas hiljem enesetapu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 19:00
Otsi:

Ava täpsem otsing