Gazprom remondib toru – Poola ja Saksamaa saavad vähem gaasi

02. september 2008, 12:55

Venemaa riiklik gaasitootja Gazprom plaanib
torujuhtme remonti Poolas ja Saksamaal ning seoses sellega piiratakse Euroopa
varustamist gaasiga tänasest kuni neljanda septembrini.

Gazprom kinnitab, et nende partnerid EuRoPol GAZ ja Wingas on võtnud vastavad meetmed kasutusele, et tagada tarbijate varustamine. Seega tänasest, 2. septembrist kuni kolmanda septembri õhtuni on torujuhe täiesti suletud ning 3. septembri õhtust kuni 4. septembri õhtuni töötab torujuhe poole võimsusega, kirjutas NEWSru.com

Remonditööde lõppedes hakkab torujuhe saatma nii palju gaasi kui Saksa ja Poola tarbijad soovivad. Remondi ajal aga kompenseeritakse torujuhtmest tulev gaas muid kanaleid läbiva transiidi suurendamisega.

Gaasitoru Jamal-Europa projekteeritud võimsus on 100 miljonit kuupmeetrit ööpäevas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. September 2008, 10:57
Otsi:

Ava täpsem otsing