LHV: astroloogia abil raha paigutada pole mõtet

03. september 2008, 16:02

LHV turundusjuht Andres Kask vastas
aripaev.ee päevaküsimusele - kuidas suhtuda neisse, kes kasutavad
investeerimisel astroloogia abi? - et see pole mõistlik viis.

"Astroloogia abil investeerimisotsuste tegemine ei ole meie arvates kindlasti kõige mõistlikum viis oma raha paigutamiseks," märkis ta. Tema sõnul arvab nõnda ka enamik 757st LHV finantsportaali foorumis sellekohase sissekande teinud kasutajat. "Investeerimisel määrab kindlasti olulisema osa oskus hinnata ettevõtete käekäiku või majanduse trende," märkis ta. Kõigile, kes on oma valikud astroloogia abil teinud, soovitab ta kiiremas korras investeerimisspetsialisti jutule minna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2008, 08:03
Otsi:

Ava täpsem otsing