Webmedia: Valgevene turg on perspektiivikas

02. oktoober 2008, 17:23

Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia
ettevõtte Webmedia juhatuse esimehe Taavi Kotka sõnul on Valgevene nende
ettevõtte jaoks perspektiivikas piirkond ning potentsiaalne ressursiallikas.

„Ise me sinna kontorit teha ei plaani, kuid seal oleva ressursi kasutamisest on meil kogemus olemas. Me vaatame seda piirkonda kui ühte potentsiaalikat ressursiallikat,“ kommenteeris Webmedia juht Taavi kohta küsimust, kas ettevõte plaanib laienemist Valgevenesse.

"Me teame nende taset ja oskusi ja juhul, kui on vastav ja sobiv projekt, siis me kindlasti kasutaksime neid," märkis Kotka, kelle sõnul on sealsed võimalikud koostööpartnerid neile teada, samuti on nendega läbirääkimisi peetud ning sobiva projekti leidmisel võiks minna koostööks.

Samas tõi Kotka välja ka projekti juhtimise keerukuse vahemaa tagant. "Ütleksin, et see projekti tegemine mitmes organisatsioonis sellise vahemaaga pole lihtne, seda ei tasu alahinnata. Just seda projektide organiseerimise keerukust tuleks hinnata. Et toimiks ka infovahetus ja järelkontroll," jagas Kotka õpetussõnu.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. October 2008, 17:25
Otsi:

Ava täpsem otsing