Savisaare poeg: kinnisvaraturu põhi on veel kaugel

Mariliis Pinn 09. oktoober 2008, 08:20

Erki Savisaar saatis ligi kolmekuulise
hilinemisega äriregistrisse oma isa, Tallinna linnapea Edgar Savisaare firma
Fixor Holding 2007. aasta majandusaruande, mille kohaselt teenis ettevõte mullu
üle 270 000 krooni kahjumit.

Mullu müüs Fixor Holding osaluse mööblifirmas Saveks Grupp salapärasele Ukraina päritolu investorile shy;Volodymyr Bychkovile, keda esindab allilmaga seostatud endine operatiivtöötaja, suurejoonelises relvaäris süüdistatud Valdo Kulla, kirjutas Eesti Ekspress. Fixori aruandest jääb mulje, et seda tehingut ega üleüldse investeeringut mööbliärisse ei saa kuigi tulusaks pidada.

Erki Savisaar kurdab lisaks aruandes, et kinnisvaraturul pole seis just kiita. "Kuigi viimasel ajal on kinnisvara turul toimunud mõned langused, on põhi veel kaugel. Põhiliselt langevad hinnad kinnisvaraobjektidel, mille hind oli ebareaalselt kõrge, kuid reaalsed hinnad ei ole kukkunud. Kuigi kinnisvara turul on tunda mitmeid võnkeid, on siiani kõrbenud vaid spekulandid," kirjutab ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2008, 10:43
Otsi:

Ava täpsem otsing