TTP: madalam hind kinnisvara soetama ei pane

13. oktoober 2008, 10:42

Praeguses turusituatsioonis määrab veidi
madalam hind vähe – kui ostusooviga kliendile midagi meeldib, siis ta ostab
selle, ja kui ei meeldi, siis ta ei osta seda ka väga soodsa hinnaga.

ASi TTP hinnangul on turul endiselt tugev nõudlus kvaliteetkorterite järele, sest palju n-ö seisma jäänud kinnisvara on kas ebasoodsa asukoha või madala kvaliteediga, teatas ettevõte.

„Ostjate huvi uute korterite vastu on märgatavalt kasvanud, kuigi kliendid on varasemaga võrreldes palju valivamad ja nõudlikumad. Klientide jaoks on tähtis, et nad leiaksid endale pikaajaliselt sobiva lahenduse – n-ö edasiliikumise perspektiivile mõeldakse praegu vähe,“ ütles ASi TTP turundusjuht Anne Luik.

AS TTP on asutatud 1991. aastal, ettevõtte põhitegevusalad on ehitus ja kinnisvaraarendus. TTP suuremad arendusprojektid on olnud Tallinnas Puki tee eramurajoon (1996-1999) ning Andrekse tee ja Kuusenõmme tee projektid (1994-2004), kus lisaks väikeelamutele on ka rida- ja korterelamud. Padriku tee arendusprojekt koosneb korterelamutest (57 maja ja 670 korterit).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. October 2008, 11:11
Otsi:

Ava täpsem otsing