Lang tahab töölepinguseadust pool aastat varem

Liis Kängsepp 30. oktoober 2008, 14:51

Justiitsminister Rein Langi hinnangul oleks
mõistlik, kui uus töölepinguseadus hakkas kehtima pool aastat varem kui
planeeritud ehk järgmise aasta keskpaigast.

"Võttes arvesse maailmamajandust ja ka Eesti majandust, leiab valitsus, et on mõistlik jõustada kuus kuud varem,“ sõnas Lang ning jätkas, et see tähendab ka töötukassale langeva finantskoorumus olulist suurenemist.

„See on ka see põhjus, miks me teeme ettepaneku tõsta töötuskindlustuse määrad tõstetakse ära juba 2009. aasta alguses. Muidu ei oleks jah mõtet,“ lisas minister. „Kehra on väga hea näide sellest, miks seda oleks vaja teha,“ viitas Lang Kehra paberivabriku sulgemisest tekkivatele töötutele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. December 2008, 11:35
Otsi:

Ava täpsem otsing