SMS-Laen: me ei ähvarda kliente

20. november 2008, 17:50

SMS-Laenu juhi Aaro Sosaare sõnul ei tegele
SMS-Laen võlanõuetega ega ähvarda kliente inkassoga.

„SMS Laen ei tegele võlanõuetega ega ähvarda oma kliente inkassoga,“ vastas Sosaar online-intervjuus lugeja küsimusele, miks nad ahistavad kliente inkassoga, teades, et kohtusse minnes sellist summat kohus nagunii välja ei nõuta.

Sosaare sõnul on enamus nende klientidest püsikliendid, kokku on kneid 60 000, kellest 65% on püsikliendid.

Sosaare sõnul on SMS-Laenul plaan laieneda ka välisturgudele, sest Eestis ollakse edukad. "Meie äriidee on olnud Eestis väga edukas. Soovime siin kogutud teadmisi ja kogemusi rakendada ka välisturgudel. Esimeses etapis laieneme Lätti," märkis ta.

Loe pikka online-intervjuud SIIT!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. November 2008, 18:31
Otsi:

Ava täpsem otsing