Swedbank: me ei nõusta valitsust

29. november 2008, 15:30

Kindlasti on ettevõtete TOPis järgmisel
aastal teised tegijad, arvas Swedbanki operatsioonide divisjoni juht Hanno
Hussar.

„Kindlasti on järgmise aasta TOPis oluliselt teised ettevõtted, kindlasti see TOP muutub, kuid kui näitajad, mille järgi arvutati on samad, siis võib seal ka samu ettevõtteid olla,“ kommenteeris Hussar TOP 10sse jõudnud ettevõtteid.

„Meie läheme uude aastasse kindla tundega, meie varad on likviidsed,“ lisas ta.

Küsimusele, millist nõu annate valitsusele, vastas Hussar: "Panganduse poole pealt me ei nõusta valitsust, valitsus teeb seda, mida tegema peab. Siiani on valitsus põhimõtteliselt õiget rada pidi käinud."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. November 2008, 14:58
Otsi:

Ava täpsem otsing