Äripäeva artikkel sundis lõpetama imeravimi müügi

03. jaanuar 2009, 19:32

Äripäeva poolt paljastatud Raili Kuningas,
kes kevadel müüs Äripäeva ajakirjanikule illegaalselt Eestis müügikeelu saanud
toidulisandit, tunnistab, et Äripäeva artikli tõttu lõpetas ta imeravimiga
tegelemise.

„Tänu ajakirjandusele see asi lõppes ära. Pärast artikli ilmumist lõpetasin selle tarbimise ja sellega tegelemise “ tunnistab Raili Kuningas, kelle korterist Maneeži tänaval koordineeriti Nitro-FX turunduse-ja müügialast tegevust, kuigi antud toiduaine müük on ravimiameti poolt keelatud. Kuningas soovitab tungivalt, et temast kui mitte avalikust tegelasest Äripäevas seoses Nitro FX-iga enam ei kirjutataks.

Peale selle algatas 22. detsembril Harju maakohus Raili Kuningase pankrotimenetluse, kuigi Kuningas on ühe korra juba eraisiku pankrotti kuulutatud. Tema korter Maneeži tänaval, kust koordineeriti „imeravimi“ müügivõrgustikku, läks võlgade tõttu enampakkumisele 16. detsembril.

Artikli ilmumise järgselt kajastas Raili Kuninga imeravimi alast tegevust ka telesaade „Pealtnägija.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. January 2009, 21:38
Otsi:

Ava täpsem otsing