AUTOD: Audi A4 allroad quattro väiksem vend

16. jaanuar 2009, 10:08

Automedia spioonifotograafide objektiivi
ette jäi Audi allroad quattro väiksem vend.

Senini kandis allroad nime vaid Audi A6 Avant, ent see muutub peagi. Siinsed salafotod tõestavad, et kõne all olev Saksa autotootja kavatseb allroad quattro valikut täiendada väiksema vennaga, mis ehitatakse A4 Avant’i põhjale. Selles autoklassis valitsebki Audi, konkurentsi pakuvad vaid Volvo (Cross Country), Saab (9-3X) ja Subaru.

Audi põhirivaalid aga ei liiguta lillegi: BMW püsib ikka xDrive’i juures ning Mercedes keskendub 4Matic’ule, aga kumbki neist ei paku sellist sõiduautot, mil oleks pisut suurendatud kliirens ja keremodifikatsioonid. A6 allroad on saadaval vaid universaalmudelina (Avant), ja sama kehtib 2009. a suvel ilmavalgust nägeva A4 allroad quattro kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2009, 12:50
Otsi:

Ava täpsem otsing