Kalev Meedia harvendab ridu

24. jaanuar 2009, 10:15

Hiljuti kümme ajakirja sulgenud Kalev
Meedia kärbib ridu. Hulk telekanali Kalev Sport ja uudisteportaali kalev.ee
ajakirjanikke sai koondamisteate juba kätte, kirjutab Postimees.

Kalev Meedia 200 töötajast koondatakse 150, telekanali 30 inimesest jääb tööle vaid 11. Kalev Meedia peatoimetaja Indrek Lindsalu sõnul on koondamised seotud kulude kokkuhoiuga, kuna kontserni plaanid pole enam nii suurejoonelised.

«Koondatakse, ja päris kõvasti. Aga mulle ei ole see üllatus. Seda oligi oodata. Häirib see, et juhtkonda kuulujad annavad vastuolulisi teateid ning inimesed on teadmatuses ja ärevuses,» kommenteeris anonüümsust palunud Kalev Meedia ajakirjanik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. March 2009, 14:16
Otsi:

Ava täpsem otsing