Riigi reservide arvutamine veninud nädala võrra

20. veebruar 2009, 13:12

Jaanuarikuu riigi reservide seisu
avalikustamine on juba nädala võrra edasi lükkunud, mida on põhjendanud
rahandusministeerium nii uute arvestuspõhimõtete kasutusele võtmisega kui ka
raskete aegadega.

Läinud esmaspäevaks pidi rahandusministeerium teatavaks tegema jaanuarikuu riigi reservide seisu. Samal päeval teatas ministeeriumi avalike suhete osakond, et arvutamine viibib, kuna selle põhimõtted on muutunud ja samuti on ajad rasked, mis nõuab ka vähematelt inimestelt suuremat pingutust.

Seis lubati avalikustada juba mööduva nädala jooksul. Täna hommikul teatati ministeeriumist, et reservid on kokku arvutatud, ent üht-teist on vaja üle täpsustada. Nii lõppenud aasta lõplik seis kui ka jaanuarikuu seis lubati avalikuks teha järgmise nädala algul, pigem kolmapäeval.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. February 2009, 13:47
Otsi:

Ava täpsem otsing