Põldoja: üks asi lõppes, teine algab

06. märts 2009, 17:20

„Üks asi lõppes, teine algab,“ kommenteeris
Priit Põldoja oma lahkumist Alta Capital Partnersi ridadest.

Seda otsust põhjendas Põldoja muutunud turuolukorraga, mis nõuab ümber fokusseerimist. „Minu liitumine Altaga oli toona rohkem seotud kasvuprojektidega. Tänasel turul on olud hoopis teised ja seepärast keskendun Alta Capitali portfelliettevõttele Silvano Fashion Group. Altast küll lahkun, aga loomulikult teeme Indrek Rahumaa ja Alta Capitaliga koostööd,“ rääkis Põldoja, kes on Silvano Fashioni nõukogus olnud juba aasta.

Alates märtsist on Põldoja Silvano Fashion Groupi nõukogu esimees.

Põldoja tunnistas, et ettevõttel ei lähe praegu just kõige paremini. „Ei lähe ka mitte kehvasti, aga ettevõte vajab kindlasti oluliselt suuremat tähelepanu, kui ta seni on saanud,“ nentis Põldoja ja lisas, et tema roll ettevõtte juhtimises muutub nüüd tunduvalt aktiivsemaks.

Pikemas perspektiivis nõukogu tasandilt ettevõtet siiski juhtida ei saa ning see lahendus sobib pigem üleminekuperioodiks, rääkis Põldoja. „Kuidas see täpselt välja kujuneb ja kuidas edasi minna, selle üle me praegu diskuteerime,“ märkis ta.

Silvano Fashion Group on rahvusvaheline naistepesu ja rõivaste kaubamärke, tootmist ja jaemüüki ühendav kontsern, mis tegutseb Balti riikides, Venemaal, Valgevenes ja Ukrainas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. March 2009, 12:02
Otsi:

Ava täpsem otsing