Lääne-Tallinna Keskhaigla vabanes kahjumist

13. märts 2009, 20:59

Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu
kinnitas tänasel koosolekul haigla 2008. aasta tegevusaruanne ja valis
viie kandidaadi seast uueks finantsjuhiks Alar Kiilma, teatas
Raepress.

Lääne-Tallinna Keskhaigla (LTKH) majandustegevuse tulemiks kujunes 1,52 miljoni kroonine kasum, mis on eelarves planeeritust parem tulemus. Eelmisel aastal alustati Nakkuskeskuse II –IV korruse renoveerimistöid, samuti Paldiski mnt 68 haiglakorpuse personali riietus- ja duširuumide ning Jaama tn 11 asuva polikliinikuhoone rekonstrueerimist. Tänavu ehitab haigla koostöös Tallinna linnaga Naistekliiniku juures välja Perekooli ruumid ja lõpetab Nakkuskeskuse renoveerimise.

Nõukogu esimehe abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on ta väga rahul, kuna haigla suutis kolme aastaga majanduslikust madalseisust välja tulla.

„Töö on olnud äärmiselt pingeline, aga samas on tulemus rõõmustav,“ kommenteeris LTKH juhatuse esimees Boris Kirt. „Vaatamata väga keerulisele majanduslikule olukorrale püüame jätkata samas vaimus – eesmärk on säilitada patsientidele kvaliteetsed ravivõimalused ja töötajatele turvaline töökeskkond.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2009, 06:56
Otsi:

Ava täpsem otsing