Kriis sundis reisikonsultante oma firmat looma

07. aprill 2009, 15:29

Kolm muudest reisibüroodest lahkunud
inimest asutasid oma ettevõtte, mis hakkas vahendama teiste pakette.

Aasta alguses uksed avanud Panda Traveli juht Jekaterina Loktajeva kinnitas, et neil on suured plaanid. "Kõik meie töötajad on varem reisifirmades töötanud, seega on kõigil ka oma väljakujunenud klientuur. Ja äriplaan on hästi läbi mõeldud," kinnitas ta. Loktajeva töötas varem reisibüroos Travel In.

Panda Travel ise reisikorraldamisega ei tegele, vaid vahendab teiste reisibüroode pakette. "See võimaldab pakkuda praktiliselt kõiki sihtpunkte üle maailma," märkis Loktajeva. Küsimusele, kuidas kavatseb uus firma rängas konkurentsis läbi lüüa, vastas tegevdirektor, et nemad konkurentsi ei karda. "Kriis on aeg, mis paneb tegutsema, inimesed peavad aktiivsemad olema. Kes oskab tööd teha, see teeb ja võidukalt tulevad kriisist välja tugevamad. Meie idee ongi käsi rüppe laskmata tööd teha," sõnas ta.

Loktajeva sõnul pole reisida soovijate arv vähenenud, ainult nüüd kaaluvad kliendid põhjalikumalt, otsivad odavamaid hotelle, küsivad erinevaid hinnapakkumisi. "Populaarsemad reisisihid on endiselt Türgi ja Kreeka, sel aastal lisandub ka Bulgaaria, ka India on nõutud," kinnitas ta.
Praegu on Panda Travelil kolm töötajat, peatselt tõuseb nende arv viieni.

Panda Traveli kaubamärki kasutav OÜ Seduction kuulub Äripäeva infopanga Agent andmeil võrdselt Igor Jevdokimovile ja Stanislav Romanyukile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. April 2009, 12:23
Otsi:

Ava täpsem otsing