FOTOD: Ekspress Hotline aitas hädas Karksi-Nuia perekonda

Annika Matson 10. juuni 2009, 14:56

Kevade alguses algatas infomeediafirma
Ekspress Hotline koostöös UNICEF Eestiga projekti "Vali 1182, sest nii teed
head", mille eesmärgiks oli aidata vähekindlustatud paljulapselisi perekondi
Eestis.

Aprillikuu jooksul koguti igalt Ekspress Hotline'i infotelefonile 1182 tulevalt kõnelt 20 senti, et toetada Karksi-Nuia üksikema, kes kasvatab seitset last (kuut poega ja üht kasupoega). Vanim poeg sai just 18aastaseks, noorim õpib alles käima. Perekond elab lastetoetustest ja väikesest emapalgast.

Aprilli lõpuks kogunes 25 040 krooni, mille eest vahetati perekonna kahetoalise korteri aknad ning tehti talveks 11 ruumi küttepuid, teatas firma.

Ekspress Hotline'i juhataja Vahur Kukk arvab, et just sedasorti projektid aitavad raskel ajal edasi. "Meie ühiskonnas on probleeme, mille lahendamisel saame kõik abiks olla. Mõnele perele on toeks ka kasutatud riided, mööbliesemed, kasulik nõuanne," lausus Kukk.

Ta lisas, et nemad otsustasid veelgi kaugemale minna ning kutsusime head tegema ka Ekspress Hotline'i töötajad. "Nii korraldasimegi 9. mail Karksi-Nuias talgupäeva, kus õpetasime hättasattunud peres kasvavatele poistele töötegemist, et nad järgmisel aastal puudetegemisega ise toime tuleksid. Lisaks kogusime perekonnale vajalikke riideid ja mänguasju," lisas Kukk.

1. juunil tähistas infotelefoni 1182 omanik Ekspress Hotline oma 16. sünnipäeva.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2009, 15:17
Otsi:

Ava täpsem otsing