Hiigelkahjumis Estonian Cell loodab nulli jõuda

22. juuni 2009, 15:08

ASi Estonian Cell tehase
juht Lauri Raid märkis, et firma selle aasta eesmärgiks on tulla oma kulude
ja tuludega nulli ning säilitada tootmismahud.

Lauri Raid ütles, et 2008. aastal sai ettevõte ligi 50 miljonit krooni kahjumit, tingituna sellest, et põhilised eksporditurud said oluliselt mõjutada ülemaailmsest majanduskriisist. 2007. aastal teenis tehas 404 000 krooni kasumit.

"Selle aasta eesmärgiks on tulla oma kulude ja tuludega nulli," kinnitas Raid ja lisas, et kuna kõik põhiturud on kannatanud majanduskriisi käes, on omadega nulli tulemine hea saavutus. "Kuna põhiturgudel on hinnad alla läinud, tuleb sellest ka oluliselt väiksem käive 2009. aastal."

Tehasejuhi sõnul on leitud uusi turgusid Aasias, mis peaksid majandustulemusi parandama.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. June 2009, 17:19
Otsi:

Ava täpsem otsing