AUTOD: Mercedes ML saab vendade näo

30. juuni 2009, 10:15

Viimastel aastatel müügile jõudnud Mercedes
GLK ja GL on oluliselt muutnud saksa autotootja maasturite disainikeelt. Nüüd on
siis uus ilme jõudmas ka maasturite perekonna keskmisele liikmele, Mercedes
MLile.

Alles 2011. aastal müügile jõudva auto arendamine käib aga juba praegu täie hooga, seda tõestavad Automedia fotograafi poolt tabatud testiauto fotod. Kuigi olulised muutused on kõik veel hoolikalt katete all peidus, võib juba praegu väita, et võrreldes olemasoleva mudeliga on uus ML kompaktsem ning kergem.

Kuigi hobujõudude ja töömahu poolest võivad uue MLi mootorid meenutada olemasolevat autot, elavad need tõenäoliselt üle põhjaliku värskenduskuuri. Selle käigus üritatakse vähendada atmosfääri paiskuva CO2 hulka ning loomulikult kütusekulu. Suure tõenäosusega saab ML endale turuletoomise hetkest ka hübriidjõuallika.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. June 2009, 10:15
Otsi:

Ava täpsem otsing