AUTOD: Mini saab neljaveoliseks

09. juuli 2009, 13:35

See psühhedeelilisse maskeeringusse
riietatud sõiduk pole midagi muud kui väikeste linnamaasturite sekka trügiv Mini
Crossman.

Tegu on tavalistest Minidest mõnevõrra suuremat kliirensit omava sõidukiga, mis lisaks maasturlikule välimusele pakub ka neljarattavedu. Sellise lähenemisega loodab Mini emafirma BMW jõuda uue, noorest rännuhimulisest meestest koosneva turusegmendi südamesse. Senistest mudelitest jõulisema välimusega Crossman aitab Minil loodetavasti lahti saada ka naisteauto mainest.

Mini Crossman peaks turule tulema 2010. aastal, tõenäoliselt toimub uue auto debüüt kevadisel Genfi autonäitusel. Oma hinnaskaalalt on Mini Crossman tõenäoliselt kallim kui Mini Clubman, makstes baasvarustuses umbes 350 000 kuni 400 000 krooni ringis.

Ühtlasi on tegu ka esimese Miniga, mida hakatakse tootma väljaspool Inglismaad. Nimelt paneb autosid kokku Austria firma Magna Steyr.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. July 2009, 13:37
Otsi:

Ava täpsem otsing