Kilk paneb Ammende Villasse kuni viis miljonit

ÄP praktikant 29. juuli 2009, 19:57

Ettevõtja Rein Kilk kavatseb tõsta kahjumis
vaevleva Ammende Villa Catering OÜ osakapitali, et ärihooneid hoida.

„Teine lahendus oleks uksed kinni panna. Reinule on tähtis, et suure vaevaga taastatud hooned töökorras oleksid," ütles Ammende Villa Cateringi emafirma Elikante OÜ juhatuse liige Meelis Virro. Esialgu tõstetakse Ammende Villa Cateringi osakapitali miljoni krooni võrra, millele lisandub ülekurss. Virro ütlemist mööda võib see summa edaspidi mitmekordistuda ehk ulatuda viie miljonini.

Tänase krediidiinfo põhjal oli Ammende Villa OÜ-l peaaegu pooleteise miljoni kroonine maksuvõlg. Virro sõnul ajatamata maksuvõlg tekkis sellest, et töötajate arv suurenes, sest Ammende Villa Catering avas Antoniuse hotelli. Ta lisab, et maksuvõla kaotamine on vaid päevade küsimus.

Majutamise, toitlustamise ja meelelahutusürituste korraldaja Ammende Villa Cateringi kahjum oli mullu üle kuue ja poole miljoni, kuid tunamullu veidi vähem kui kaks ja pool miljonit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2009, 13:38
Otsi:

Ava täpsem otsing