Maksuamet: soosime äritegevust võlgade ajatamisega

ÄP praktikant 30. juuli 2009, 12:39

Suurel osal maksuvõlgades olevatel Tartu
toitlustusettevõtetel on võlad ajatatud, ütles maksu-ja tolliameti maksuvõlgade
sissenõudmise talituse peaspetsialist Karola Jaanof.

„Maksuhalduri soov ei ole ega saa olla ettevõtete äritegevuse takistamine maksuvõla tekkimisel," lausus Jaanof. Ta lisas, et kui firmal pole püsivaid makseraskusi, saab taotleda võlgade ajatamist. See võimaldab äritegevust jätkata ja riigil maksuraha siiski kätte saada.

Krediidiinfo andmetel jäi kaks viimast pankrotistunud Wilde pubi pidajat riigile võlgu 2,5 miljonit krooni, Catwalkilt jäi saamata ligi pool miljonit, Võitjate pubilt 100 000 ja Rasputinilt 400 000 krooni makse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2009, 13:38
Otsi:

Ava täpsem otsing