TeliaSonera: Eesti finantsringkond reageeris emotsionaalselt

27. august 2009, 10:53

TeliaSonera grupi finantsdirektori Per-Arne
Blomquisti sõnul reageeris Eesti finantsringkond nende pakkumisele
emotsionaalselt, mitte faktidele tuginedes.

"Ma polnud väga üllatunud, kui kiiresti kohalik finantsringkond reageeris ning järeldas, et pakkumishind peaks olema kõrgem, kuid see näitab, et reaktsioon oli pigem emotsionaalne, kui hästi läbimõeldud ning faktidel rajanev," märkis ta. Blomquist lisas, et Eesti Telekomi ja Leedu TEO LTd tuleks võrrelda sarnaste ettevõtetega Kesk- ja Ida-Euroopas, st kohalike ettevõtetega turgudel, mis on sarnased Balti riikidega. "Võrdlused multimiljardiliste globaalsete või üle-eruoopaliste telekomioperaatoritega ei ole minu arvates kohased," nentis ta, kui lugeja vihjas LHV analüüsile, mis leidis, et TeliaSonera pakkumishind peaks olema 15% kõrgem, võrreldes Telekomi välismaa analoogidega.

Loe pikka intervjuus TeliaSonera finantsjuhiga SIIT!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. August 2009, 12:16
Otsi:

Ava täpsem otsing