AUTOD: Veelgi kiirem Audi R8

1706-aripaev 30. august 2009, 17:34

Neil Automedia piltidel on oma testiringe
tegemas Audi R8 kõige kiirem versioon: R8 V10 Clubsport.

Nagu sõiduki nimesti võib aru saada, on see R8 mõeldud eelkõige neile pilootidele, kes tänavatel poosetamise asemel tahavad oma Audiga ringradadel võidu sõita. Lisaks pakub see ka võimaluse homologeerida kergem ja kiirem auto rahvusvahelise autospordiliidu FIA reeglite kohaselt.

Väliselt tavalisest R8st vaid muudetud aerodünaamika poolest erinev auto on tegelikult aga hoopis teist masti sõiduk: tavamudeliga võrreldes on see 100-150 kg kergem, samuti on nelikveost loobutud klassikalise tagaveo kasuks. Ka on Clubsporti tulevikus endale võimalik tellida vaid manuaalkäigukastiga variandis.

Sportliku R8 debüüt leiab eeldatavalt aset sügisesel Esseni autonäitusel, müügile võiks Clubsport jõuda järgmisel aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2009, 21:17
Otsi:

Ava täpsem otsing