AUTOD: Audi arendab luksuse uut taset

1706-aripaev 27. oktoober 2009, 16:17

Neil Automedia fotodel on esmakordselt ilma
maskeeringuta näha järgmisel aastal oma debüüti tegev Audi sedaanide lipulaev,
luksuslik Audi A8.

Firmasisest tähistust D4/4H kandev auto peaks järgmisel aastal välja vahetama juba 2003. aastast tootmises oleva Audi A8 teise mudelipõlvkonna (tehasetähis D3/4E).

Kuigi väliselt on kaks autot vägagi sarnased, on tegu siiski täiesti uue sõidukiga. Selle veermik on sarnane Audi A4 omale, kuid A8 jaoks on seda laiendatud ning pikendatud. Võrreldes A4ga kasutatakse A8 kere- ja veermikudetailide puhul ka oluliselt rohkem magneesium- ja alumiiniumdetaile, seda loomulikult soovist vähendada auto kaalu ja nii parandada ökonoomsusnäitajaid.

Jõuallikate valikus jälgib Audi praegust praktikat ning keskendub eelkõige võimsatele diisel- ja bensiinimootoritele. Kindlasti ei loobu Audi A8 puhul ka ühes oma firmamärgist: nelikveost, mis A8-l on tõenäoliselt parim firma ajaloos.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2009, 16:17
Otsi:

Ava täpsem otsing