Bank of America: aeglaselt taastub finantssektor

10. november 2009, 17:21

Bank of America juhi kohalt selle aasta lõpus lahkuv Ken Lewis märkis täna, et majandus võib küll paraneda, kuid finantssektori taastumine jääb endiselt aeglaseks. Lewise hinnangul on nii Bank of America kui ka teised pangad suure surve all.

"Kui me näeme tõelise, jätkusuutliku taastumise algeid, siis on see ikkagi väga varajane faas ja endiselt väga habras," rääkis Lewis AP vahendusel. "Kuid majandusmärgid annavad meile põhjust uskuda, et me oleme teel paremate päevade suunas," lisas ta.

Samuti ütles Ken Lewis, et tema juhitava panga ühildamine Merrill Lynchiga kulgeb plaanitust kiiremini ja teeb seega käesoleval aastal võimalikuks ka suurema kulude kokkuhoiu, kui algselt prognoositi.

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. November 2009, 11:30
Otsi:

Ava täpsem otsing