6. oktoober 2010 kell 9:46

Sponsoreid ehmatas uudis Alaverist

"Ma praegu kukun toolilt maha seda kuuldes," reageeris Saku Õlletehase turundusjuht Kadri Ärm Vene ja Eesti meedias levinud infole, et Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver võib asuda treenima Venemaa suusakoondist.

"Meie kõrvu pole sellist juttu üldse kostunud. Meie omavahelistes kõnelustes suusaliiduga ei ole see kordagi teemaks tulnud ja ma ei oskagi hetkel kohe rohkem kommenteerida," märkis Ärm. Ta kahtles meedias levinud info tõesuses. Juhul kui Alaver otsustaks tõesti lahkuda, siis ma ei oska hetkel Saku Õlletehase võimalikke edaspidiseid käike kommenteerida, lisas ta. Saku Õlletehas on olnud üks Eesti suusatajate sponsor.

Ka teise Eesti suusakoondise suursponsori EMT juht Valdo Kalm oli samuti uudist kuuldes üllatunud. "Ahsoo või selline uudis, ma pean selle üle põhjalikult järele mõtlema!" ütles Kalm.

Ettevõtja Arti Arakas ei soovinud teemat kommenteerida, sest on enda sõnul Mati Alaveriga liiga lähedalt seotud.

Autor: Birjo Must, Aivar Hundimägi

Hetkel kuum