• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus juht vältis kaks nädalat meediat

  Äripäev üritas linnavalitsuse tippametnike sekka jõudnud Tallinna keskkonnameti uuelt juhilt Otto Popelilt saada intervjuud paar nädalat tagasi, kuid mees vältis neile vastamist.

  29. septembril saatsime esimesed küsimused ning tundsime huvi tema kompetentsi vastu keskkonnavaldkonnas ja soovisime teada tema eesmärke uues ametis.
  "Mul on tõesti väga kiire aeg, on vaja endises kohas otsad kokku tõmmata,“ ütles Popel septembris telefonitsi. Hiljem ta enam telefoni vastu ei võtnud. Samad küsimused sai Popel ka 4. oktoobril Tallinna linnavalitsuse e-posti aadressil.
  Kuna Popel ei vastanud telefonile, siis 6. oktoobril laekusid samad küsimused ka tema sekretärile Kristina Zotejevale. Kui küsisime Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši käest, miks uus Keskkonnaameti juht vaikib, vastas Boroditš: võite arvata, et esimesed päevad uues ametis – see on hullumaja!
  Vastuseid neile kirjadele ja seal olevatele küsimustele sai Äripäev alles eile. "Olen uues ametis töötanud nädal aega. Praegu tutvun ametis seni kehtestatud töökorraldusega. Kindlasti on mida muuta ning kuhu poole areneda, sellest räägiks konkreetsemalt siis, kui sisseelamisperiood on läbi,“ ütles Popel.
  Popel märkis, et on lõpetanud Concordia Rahvusvahelise Ülikooli ärijuhtimise erialal ning töötanud maa- ja meretranspordi valdkonnas. "Töö käigus olen kokku puutunud jäätmekäitlusega, ohtike veoste veoga, samas oman kogemusi keskkonnatehnika valdkonnas. Tegutsedes müügi- ja tegevjuhina suurtes ettevõtetes, olen omandanud pikaajalise juhtimiskogemuse. Minu alluvuses töötas 45-103 inimest," selgitas ta.
  Tallinna keskkonnameti juhi Otto Popeli palk on 34 700 krooni kuus ning kolmekuuline katseaeg kehtib kuni aasta lõpuni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Kulla hind tõusis enam kui kahe kuu tippu
Kulla hind tõusis enam kui kahe kuu kõrgeima tasemeni, sest Ukrainaga seotud geopoliitilised pinged ning aktsiate odavnemine panid investoreid turvasadamat otsima, vahendab Reuters.
Kulla hind tõusis enam kui kahe kuu kõrgeima tasemeni, sest Ukrainaga seotud geopoliitilised pinged ning aktsiate odavnemine panid investoreid turvasadamat otsima, vahendab Reuters.
Aasta ettevõtte Chemi-Pharmi finantsjuhi vaade kriisiga kohanemisele: Directo äritarkvara sai asendamatuks
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.
Sügisel 2021 Eesti aasta ettevõtteks kuulutatud keemiatööstusettevõte Chemi-Pharm on hiljuti seisnud vastamisi mitmete keeruliste olukordadega, mis on aga ettevõtet kokkuvõttes hoopis tugevamaks muutnud. Koroonakriisis kasvas nõudlus desinfitseerimisvahendite järele, kuid samamoodi tegi järsu hüppe ka rahvusvaheline konkurents pakendite ja tooraine turul, viies üles toorme hinnad. Chemi-Pharmi finantsjuht Merle Vacker jagab oma vaadet kriisis esile kerkinud väljakutsetele.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.