Indrek Kald • 19. november 2010 kell 14:57

Silvano ostis viie päevaga oma aktsiaid kokku 1,4 miljoni eest

Viie päevaga on Silvano ostnud kokku 31 778 enda aktsiat keskmise hinnaga 2,9055 eurot aktsia, kulutades selleks 92 232 eurot.

Mainitud aktsiatest omandas Silvano 5000 Tallinna börsilt ja ülejäänu Varssavi börsilt. Pärast nimetatud tehinguid omab Silvano 31 778 oma aktsiat, mis moodustab kokku 0,08% aktsiakapitalist. Kuu aega kestev tagasiostu periood algas 15. novembril. Sel ajal ostetakse tagasi maksimaalselt miljoni euro (15,646 miljonit kroonit) väärtuses aktsiaid, kuid mitte kõrgema hinnaga kui kolm eurot aktsia kohta, teatas Silvano juhatuse esimees Märt Meerits.

Aktsiate tagasiostu täideviijaks ja korraldajaks on AS SEB Pank, kes teostab aktsiate tagasiostu Silvano nimel. Programmi täideviimisel on SEB kauplemisotsuste tegemisel iseseisev, järgides kehtivaid tingimusi ning piiranguid, ilma et Silvano saaks mõjutada aktsiate ostutehingute aega, teatas börsifirma.

Hetkel kuum