Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs: Neljapäev algas rahulikult

  Aktsiaturul pole neljapäeva esimeses pooles palju muutusi toimunud. Vaatamata sellele, et töötuhüvitise taotlejate arv on vähenenud, pole täna kauplemine hoogu sisse saanud.

  Eelmisel nädalal kukkus töötushüvitist taotlejate arv selle aasta ühele madalaimale tasemele. Wall Street ootas 428 000 taotlust, kuid tuli vähem 421 000 taotlust. Kuu keskmine taotluste arv näitab samuti langustrendi ning on jõudnud selle aasta madalaimale tasemele.
  „Kauplemisele lükkas hommikul hoo sisse positiivne uudis töötuhüvitiste kohta,” ütles CNN-ile Janney Montgomery Scotti analüütik Mark Luschini, „kuid kauplemine on täna madalal tasemel, kuna pole oodata tähtsamaid tulemusi või raporteid.”
  Bank of America ja JPMorgan on täna tugevat kasvu näidanud. Aasta esimeses pooles olid suurpankade aktsiad languses, kuid märgid näitavad, et investoritel on taas huvi tekkinud finantsasutuste aktsiate vastu.
  Tänased suurimad tõusjad on AIG +9,52 protsenti, Bank of America +3,5 protsenti ja UPS +1,69 protsenti. Aktsiahinnas on kõige rohkem kaotanud Nokia ADR -2,87 protsenti, Advanced Micro Devices -1,96 protsenti ja HPQ -0,98 protsenti.
  Üle pika aja on kullahinnas näha taas kasvu, täna pärastlõunaks on väärismetalli hind kerkinud 0,53 protsenti 1391 dollarini. Toornafta hind ei taha samuti minna allapoole +0,37 protsenti 88,62 dollarini.
  Aktsiaindeksite liikumises on näha nii kasvu kui langust. Dow on täna kukkunud 0,22 protsenti, Nasdaq ja S&P500 on kerkinud mõlemad 0,22 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
USA aktsiaturud alustasid juulit tõusuga
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Liina Kersna jääb ametisse Valitsuses ei tohi alla 7 liikme
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Haapsalu raudtee pikendamine liigub teadmata tulevikku
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.