• Jaga lugu:

  Börs: Neljapäev algas rahulikult

  Aktsiaturul pole neljapäeva esimeses pooles palju muutusi toimunud. Vaatamata sellele, et töötuhüvitise taotlejate arv on vähenenud, pole täna kauplemine hoogu sisse saanud.

  Eelmisel nädalal kukkus töötushüvitist taotlejate arv selle aasta ühele madalaimale tasemele. Wall Street ootas 428 000 taotlust, kuid tuli vähem 421 000 taotlust. Kuu keskmine taotluste arv näitab samuti langustrendi ning on jõudnud selle aasta madalaimale tasemele.
  „Kauplemisele lükkas hommikul hoo sisse positiivne uudis töötuhüvitiste kohta,” ütles CNN-ile Janney Montgomery Scotti analüütik Mark Luschini, „kuid kauplemine on täna madalal tasemel, kuna pole oodata tähtsamaid tulemusi või raporteid.”
  Bank of America ja JPMorgan on täna tugevat kasvu näidanud. Aasta esimeses pooles olid suurpankade aktsiad languses, kuid märgid näitavad, et investoritel on taas huvi tekkinud finantsasutuste aktsiate vastu.
  Tänased suurimad tõusjad on AIG +9,52 protsenti, Bank of America +3,5 protsenti ja UPS +1,69 protsenti. Aktsiahinnas on kõige rohkem kaotanud Nokia ADR -2,87 protsenti, Advanced Micro Devices -1,96 protsenti ja HPQ -0,98 protsenti.
  Üle pika aja on kullahinnas näha taas kasvu, täna pärastlõunaks on väärismetalli hind kerkinud 0,53 protsenti 1391 dollarini. Toornafta hind ei taha samuti minna allapoole +0,37 protsenti 88,62 dollarini.
  Aktsiaindeksite liikumises on näha nii kasvu kui langust. Dow on täna kukkunud 0,22 protsenti, Nasdaq ja S&P500 on kerkinud mõlemad 0,22 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.